Huisstijl Oud Gemeentehuis

Gezien het volledige interieur van Taverne Oud Gemeentehuis in Weert een metamorfose onderging kon ook de huisstijl niet achterwege blijven. Axel vertrouwde mij het ontwerp van zijn menukaart, wijnkaart, traiteurmagazine en complete huisstijl toe. Ik maakte alles in de stijl van zijn nieuwe interieur en gebruikte daarvoor hier en daar als achtergrond zelfs een foto van de bekleding van de stoelen die in de zaak gebruikt worden. Van menukaart over magazine, naar logo en waardebon, alles in dezelfde stijl en met dezelfde look. Past perfect!

Om het geheel nog meer te laten matchen werd ook alle tekst herschreven door copywritster Evelien Delgouffe. Gezien de naam van de zaak, baseerde ze zich op de gemeentepolitiek en doorspekte ze het geheel met sappige quotes van ‘de Burgemeester’. Zo tovert ze een glimlach op het gezicht van elke klant die zijn keuze maakt uit de menukaart. Topjob!

Copywriting door Evelien Delgouffe

Bekijk mijn andere grafische ontwerpen

KlantTaverne Oud GemeentehuisOpdrachtGrafisch ontwerp, lay-outContacteer mewww.stolly.beBel me+32484446062

 

U zoekt een enthousiaste, creatieve vormgever die naar u luistert en streeft naar het beste resultaat? Dan ben ik uw man!

Uw project, mijn ervaring:
EEN DREAMTEAM!

 

 

SAMENWERKEN?  FIJN!

Mail me: vraaghet@stolly.be
Bel me: 0484/44 60 62
Of klik hier om het contactformulier in te vullen